Η Mideast Travel Worldwide παρούσα για ακόμα μία φορά στην ATM 2023

Η Mideast Travel Worldwide, το πολυβραβευμένο ταξιδιωτικό γραφείο στην Αθήνα, συμμετείχε με επιτυχία στην Arabian Travel Market (ATM) 2023. Η κορυφαία αυτή ταξιδιωτική συνάντηση, πραγματοποιήθηκε από την 1η έως τις 4 Μαΐου 2023 στο Ντουμπάι, συγκεντρώνοντας επαγγελματίες του χώρου από όλο τον κόσμο.

Η Mideast Travel Worldwide δραστηριοποιείται στον τουριστικό και ταξιδιωτικό κλάδο από το 1983, παρέχοντας εξαιρετικές ταξιδιωτικές υπηρεσίες σε ανθρώπους από όλα τα μέρη του κόσμου. Η συμμετοχή της στην ATM 2023 ήταν μια σημαντική ευκαιρία να παρουσιάσει τις εκτεταμένες υπηρεσίες και καινοτόμες λύσεις που προσφέρει.

“Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συμμετείχαμε στην ATM 2023, ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της ταξιδιωτικής βιομηχανίας κάθε χρόνο”, δήλωσε η κα. Κατερίνα Μούσμπε, Managing Director της Mideast Travel Worldwide. “Είχαμε την ευκαιρία να δικτυωθούμε με τους ηγέτες του κλάδου και να μοιραστούμε την τεχνογνωσία και φιλοσοφία μας, διερευνώντας νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες”.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Mideast Travel Worldwide παρουσίασε το ολοκληρωμένο φάσμα των υπηρεσιών της, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης εταιρικών ταξιδιών, των ταξιδιών αναψυχής, της διαχείρισης εκδηλώσεων και του εισερχόμενου τουρισμού. Το περίπτερο της εταιρείας δέχθηκε μεγάλο αριθμό επισκεπτών και επαγγελματιών του χώρου, οι οποίοι εξέφρασαν ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες της.

“Η ATM 2023 στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία για εμάς και είμαστε ευγνώμονες που είχαμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε”, πρόσθεσε η κα. Μαρία Μούσμπε, General Manager της Mideast Travel. “Ανυπομονούμε να αξιοποιήσουμε όλα όσα αποκομίσαμε και να προσφέρουμε στους πελάτες μας εξαιρετικές ταξιδιωτικές εμπειρίες”.