9 Ιδέες δώρων για ταξιδιώτες.

Θέλετε να κάνετε ένα καλό δώρο σε κάποιον που ταξιδεύει πολύ; Σας προτείνουμε 9 πράγματα που μπορείτε να αγοράσετε για αυτό ακριβώς το άτομο.

    1. Ξυστός χάρτης ταξιδιού

Θυμάστε τις μέρες που βάλατε μια καρφίτσα σε έναν παγκόσμιο χάρτη για να επισημάνετε πού ήσασταν; Τώρα υπάρχει κάτι καλύτερο. Ο ξυστός χάρτης έχει ένα στρώμα αλουμινίου που μπορείτε να χαράξετε ώστε να παρακολουθείτε  ποιά μέρη του κόσμου έχετε επικσεφθεί. Δημιουργήστε τη δική σας τέχνη τοίχου επιδεικνύοντας τα ταξίδια σας με έναν προτότυπο τρόπο. Αυτό το δώρο είναι ιδανικό για το άτομο που ονειρεύεται να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

2. Μαγνητική υδρόγειος

Είναι η πιο ωραία ιδέα δώρου για τους λάτρεις των ταξιδιών για τις περιόδους που βρίσκονται στο σπίτι. Είναι το κατάλληλο δώρο για κάποιον που του αρέσει να βλέπει τους προοριμούς που έχει ταξιδέψει καθώς και να προγραμματίσει τα επόμενα.

3. Μαξιλάρι ταξιδιού

Ένα καλό μαξιλάρι λαιμού μπορεί να κάνει θαύματα για έναν συχνό ταξιδιώτη. Σε μεγάλα ταξίδια με τρένο, αεροπλάνο ή πλοίο, τα μαξιλάρια λαιμού μπορούν να βοηθήσουν το λαιμό σας να παραμείνει σε θέση και να κάνει τον ύπνο  πιο άνετο απαλάσσωντας τον ταξιδιώτη από κράμπες στο λαιμό. Πολλά από αυτά τα μαξιλάρια πλένονται στο πλυντήριο και μερικά έρχονται με το πρόσθετο χαρακτηριστικό του Memory Foam.

    4. Ακουστικά ακύρωσης θορύβου

Όταν αναρωτιέστε τι να πάρετε κάποιον που ταξιδεύει πολύ και ειδικά σε κάποιον που ταξιδέυει για επαγγελματικούς σκοπούς, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με ένα καλό ζευγάρι ακουστικών ακύρωσης θορύβου. Είτε πηγαίνει στο τοπικό καφενείο για να ολοκληρώσει κάποια δουλειά είτε απογειώνεται με αεροπλάνο, ένα νέο σετ ακουστικών κάνει πάντα το καλύτερο κόλπο για έναν επαγγελματία ταξιδιώτη.

    5.Ένα καλό σακίδιο πλάτης

Για εκείνους τους ταξιδιώτες  που κάνουν πολλές εκδρομές , ένα καλό σακίδιο ταξιδιού είναι απαραίτητο, επομένως είναι μια τέλεια ιδέα δώρου ταξιδιού. Μπορούν να φύγουν για το τους ταξίδι το πρωί με τίποτα περισσότερο από ένα σακίδιο γεμάτο με οτιδήποτε χρειάζονται για το ταξίδι τους.

    6.Μικρή κάμερα

Αν και η χρήση ενός κινητού τηλεφώνου είναι πάντα ένας εύκολος τρόπος για να καταγράψετε τα ταξίδια σας, η χρήση μιας μικρής κάμερας μαζί είναι πάντα χρήσιμη. Επισκεφθείτε το τοπικό κατάστημα φωτογραφικών μηχανών σας με μια ιδέα για τον προϋπολογισμό σας και κάποιος μπορεί σίγουρα να σας βοηθήσει να βρείτε το τέλειο δώρο. Καθώς κάνετε τις αγορές σας, να έχετε κατά νου αυτά τα τρία πράγματα- φορητότητα, ποιότητα εικόνας και ευελιξία. Το καλύτερο κομμάτι μιας μικρής φωτογραφικής μηχανής είναι ότι όταν ο ταξιδιώτης επιστρέφει στο σπίτι, θα μπορεί να ξαναεπιστρέψει, έστω εικονικά στον τόπο στον οποίο βρισκόταν.

    7.Θήκη διαβατηρίου

Εάν ταξιδεύετε διεθνώς αρκετά, το διαβατήριό σας είναι ένα απαραίτητο εργαλείο. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να κρατήσετε πιστωτικές κάρτες, κάρτες επιβίβασης αεροπορικών εταιρειών, κάρτες SIM και επιπλέον μετρητά. Κρατήστε το διαβατήριό σας σαν καινούργιο, ώστε να μην έχετε κανένα πρόβλημα στον έλεγχο λόγω φθαρμένων ταξιδιωτικών εγγράφων!

8. Φορητό Τρίποδο  κάμερας

Είτε θέλετε να τραβήξετε φωτογραφίες του εαυτού σας όταν ταξιδεύετε μόνοι σας είτε να αποτυπώσετε τη μαγεία του βόρειου σέλας, ένα τρίποδο είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε τύπο ταξιδιώτη.

    9. Δωροεπιταγή Mideast

Aπό αεροπορικά εισιτήρια έως μοναδικά ταξιδιωτικά πακέτα, οι δωροεπιταγές της Mideast μπορούν να είναι ένα καταπληκτικό δώρο για κάποιον που ταξιδεύει πολύ ή ακόμα και αν δεν το κάνει. Αγοράζετε το δώρο και δίνεται οιη δυνατότητα στον παραλήπτη να επιλέξει τον τρόπο με τον οποίο θέλει να το εξαργυρώσει.