Τα πιο ωραία δώρα για το Πάσχα που μπορείτε να χαρίσετε σε αγαπημένους σας είναι εμπειρίες!

Έρχεται το Πάσχα, μεγάλωσαν τα βαφτιστήρια σας; Γνωρίζετε και έσεις κάποιον Γιώργο ή Σταύρο; Θέλετε να δώσετε πρωτότυπα δώρα στους αγαπημένους σας που δεν θα χαλάσουν και δεν θα ξεχάσουν ποτέ; Αν ναι, τότε η Mideast έχει την λύση.

Τα δώρα εμπειρίας άλλαξαν την έννοια του δώρου!

Είναι κάτι πολύ περισσότερο από τα δώρα που συνήθως επιλέγουμε για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Λίγο πολύ, γι’ αυτούς που αγαπάμε και μας συνοδεύουν στη ζωή χρόνια, καταλήγουμε σε δώρα που συχνά έχουμε ξαναπάρει ή δεν είναι τόσο εντυπωσιακά όσο θα θέλαμε.

Ένα δώρο, δε χρειάζεται πάντα να είναι ένα υλικό αγαθό. Οι αναμνήσεις είναι αυτές που μένουν στο τέλος στην καρδιά και το μυαλό. Για εμάς το ταξίδι είναι εμπειρία. Είτε είναι μια εκδρομή για ένα τριήμερο, είτε το ταξίδι της ζωής μας, όταν επισκεπτόμαστε έναν τόπο, ανακαλύπτουμε διαφορετικά πράγματα, την γεωγραφία, την ιστορία, τον πολιτισμό και τις τέχνες, την κουζίνα μιας περιοχής, που αντί να παραμένουν απλές γνώσεις, με την προσωπική επαφή αποκτούν υπόσταση και αποτυπώνονται στο μυαλό μας για πάντα!

Τα δώρα εμπειρίας που προσφέρουμε πωλούνται on-line στο online.mideast.gr ή και στο φυσικό κατάστημα Mideast στην Αθήνα με τη μορφή gift vouchers διάρκειας ισχύος 2 χρόνων, σε μορφή ευχετήριας κάρτας, με δικαίωμα εξαργύρωσης σε οποιαδήποτε υπηρεσία μας!

Ένα gift voucher από την Mideast μπορεί να εξαργυρωθεί σε οποιαδήποτε ταξιδιωτική υπηρεσία μας από την έκδοση εισιτηρίων έως την κράτηση ξενοδοχείου και από την ιδιωτική μεταφορά ή την ενοικίαση αυτοκινήτου έως μια ξενάγηση ή εκδρομή.