Κορωνοϊός και ταξίδια. Ως ο ταξιδιωτικός σύμβουλος που εμπιστεύεστε, καταρχάς συνιστούμε ψυχραιμία και συγκεντρώνουμε 5 λόγους γιατί ως επαγγελματίες του τουρισμού είμαστε καταλληλότεροι για τη διαχείριση των ταξιδιών σας.

We Care

Με motto το «We Care» και κινούμενοι με βάση την «πελατοκεντρική» μας φιλοσοφία, σας παρέχουμε την υποστήριξη που χρειάζεστε καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας, προσπαθώντας πάντα να ξεπερνούμε τις προσδοκίες σας.

Ασφάλεια & εμπιστοσύνη

Η ομάδα της Mideast Travel αποτελείται από έμπειρους ταξιδιωτικούς σύμβουλους που θα κάνουν τα πάντα για να βρουν την ιδανική λύση για εσάς, είτε επιθυμείτε να αλλάξετε ή ακόμα και να ακυρώσετε το ταξίδι σας.

36 χρόνια εμπειρίας

Για περισσότερα από 36 χρόνια οργανώνουμε τα ταξίδια σας σε όλο τον κόσμο. Για τον λόγο αυτό, διαθέτουμε εμπειρία και γνώση διαχείρισης κρίσεων και περίπλοκων καταστάσεων.

Ισχυρές διαπραγματευτικές ικανότητες

Οι πολυετείς στρατηγικές μας συνεργασίες με ταξιδιωτικούς προμηθευτές, μας δίνει τη δυνατότητα να διαπραγματευόμαστε και να πετυχαίνουμε την καλύτερη λύση για εσάς.

Η σημασία του ανθρώπινου παράγοντα

Πιστεύουμε ότι τέτοιου είδους συγκυρίες αναδεικνύουν περισσότερο από ποτέ τη σημασία του ανθρώπινου παράγοντα. Στη Mideast Travel θα βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό σας, είτε χρειάζεστε συμβουλές, υποστήριξη στο ταξίδι σας ή απλώς ένα χαμόγελο.