fbpx
Follow Me
TOP
highlights ιορδανίας

Τα highlights της Ιορδανίας σε 7 ημέρες

Τα highlights της Ιορδανίας σε 7 ημέρες

598€ / ανά άτομο
(0 Αξιολογήσεις)
Τα highlights της Ιορδανίας σε 7 ημέρες – Ιανουάριος Φεβρουάριος 2020

Ανακαλύψτε την Ιορδανία σε 7 ημέρες. Ζήστε μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία που περιλαμβάνει όλα τα highlights της Ιορδανίας.

Αμμάν – Πέτρα – Έρημος Wadi Rum – Σαφάρι

Διάρκεια: 7 ημέρες / 6 νύχτες. Αναχωρήσεις κάθε Παρασκευή

Το ταξιδιωτικό πακέτο για Ιορδανία περιλαμβάνει:
 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Αμμάν – Αθήνα
 • 6 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία επιλογής σας με πρωινό και δείπνα όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα (4 διανυκτερεύσεις στο Αμμάν, 1 διανυκτέρευση στην Πέτρα και 1 διανυκτέρευση στο Wadi Rum)
 • Σαφάρι στο Ουάντι Ράμ (Χώρα του Λώρενς της Αραβίας)
 • Εισόδους σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους
 • Τοπικός ελληνόφωνος ξεναγός για γκρούπ 6 ατόμων και άνω. Για συμμετοχή μικρότερη των 6 ατόμων οι ξεναγήσεις πραγματοποιούνται με τοπικούς Αγγλόφωνους ξεναγούς
 • Όλες οι μεταφορές
 • Βίζα όταν το γκρουπ είναι πάνω από 6 άτομα
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
Δεν περιλαμβάνονται:
 • Φόροι αεροδρομίων 380€/άτομο
 • Βίζα όταν το γκρουπ είναι κάτω από 6 άτομα (30€/άτομο)
 • Φιλοδωρήματα 5€ / άτομο ανά ημέρα, πληρωτέα στην Ιορδανία
 • Ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα
 • Τα προαιρετικά γεύματα κατά την διάρκεια των ξεναγήσεων που ίσως προταθούν από τους τοπικούς ξεναγούς σας
 • Extra ταξιδιωτικό ασφαλιστικό πακέτο
 • Προορισμός
 • Περιλαμβάνεται
  Αεροπορικά εισιτήρια
  Ημιδιατροφή
  Μεταφορές
  Ξεναγήσεις
  Ξενοδοχείο 4 αστέρων
  Ξενοδοχείο 5 αστέρων
  Πρωινό
 • Δεν Περιλαμβάνεται
  κρουαζιέρα
  Πλήρης διατροφή

Πρόγραμμα Ταξιδιού

1

1η ημέρα: Αθήνα – Αμμάν

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Αμμάν. Άφιξη στο αεροδρόμιο του Αμμάν (Η Αρχαία  Φιλαδέλφεια ). Μεταφορά  στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
2

2η ημέρα: Aμμάν – Ξενάγηση πόλης Αμμάν - Γέρασα – Αζλούν-Αμμάν

Πρωινό και αναχώρηση για ξενάγηση στο Αμμάν. Θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Ελληνορωμαϊκό θέατρο και την  Ελληνιστική Ακρόπολη. Αμέσως μετά  αναχώρηση για τη Γέρασα. Ξενάγηση στην καλύτερα διατηρημένη Ελληνορωμαϊκή πόλη του  κόσμου, την Πομπηία της Ανατολής όπως ονομάζεται από τους Ιστορικούς. Ξενάγηση στην αρχαία Αντιόχεια όπου θα θαυμάσουμε  την  θριαμβευτική Αψίδα, τον Ιππόδρομο, την Πύλη και  την Αγορά, την αψίδα του Αδριανού, τον ναό του Δία, το Νυμφαίο, τον ναό  της Αρτέμιδος και το θέατρο.  Επόμενος σταθμός μας το κάστρο Αζλούν όπου παρουσιάζεται μπροστά μας σε όλο της το μεγαλείο η  Αραβοϊσλαμική αρχιτεκτονική του 12ου αιώνα. Επιστροφή στο Αμμάν για δείπνο και διανυκτέρευση.
3

3η ημέρα: Αμμάν – Kάστρα της Ερήμου – Βηθανία- Αμμάν

Πρωινό και εκδρομή στα κάστρα της ερήμου. Βρίσκονται χτισμένα στην έρημο από τις αρχές του 8ου  αιώνα από τους Ομμενάδες  χαλίφηδες. Επίσκεψη σε τρία από τα σημαντικότερα κάστρα (Qasr): Κharanαh, Amra & Azraq. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε τη Βηθανία, το μέρος όπου βαφτίστηκε ο Χριστός. Επιστροφή στο ξενοδοχείο στο Αμμάν για δείπνο & διανυκτέρευση.
4

4η ημέρα: Aμμάν – Μάταμπα – Νέμπο – Νεκρά Θάλασσα – Πέτρα

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση μέσω της Εθνικής οδού των Βασιλέων. Θα επισκεφθούμε την πόλη Μάταμπα με τα ωραία μωσαϊκά της, εκεί που βρίσκεται και ο αρχαιότερος χάρτης για την έξοδο προς την Ιερή πόλη της Ιερουσαλήμ στο δάπεδο της μονής του  Αγίου Γεωργίου. Στην συνέχεια θα φθάσουμε στο όρος Νέμπο όπου κατά την παράδοση βρίσκεται ο τάφος του Μωυσή και από εκεί θα θαυμάσουμε την υπέροχη θέα του τοπίου με φόντο τον Ιορδάνη ποταμό και την Νεκρά Θάλασσα. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στην Νεκρά Θάλασσα για να απολαύσουμε τις ευεργετικές ιδιότητές της. Από εκεί αναχώρηση για την Πέτρα. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια, δείπνο και διανυκτέρευση.
5

5η ημέρα: Πέτρα – Μικρή Πέτρα – Ουάντι Ραμ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ξενάγηση του αρχαιολογικού χώρου της Πέτρας. Αρχικά θα μεταβούμε στην Μπέϊντα, την μικρή Πέτρα. Θα περπατήσουμε στα ηλικίας 800 ετών ερείπια της βιβλικής δομής της και θα ερευνήσουμε τα απομεινάρια της αρχαίας πόλης. Και αν δεν υπήρχε κανείς άλλος τόπος ενδιαφέρων στην  Ιορδανία, θα άξιζε με το παραπάνω να ταξιδέψεις στην χώρα αυτή,  χάρη στην Πέτρα την  κρυμμένη καλά μέσα στους θεόρατους βράχους, λαξεμένη πολιτεία. Στη θέα της μένεις έκθαμβος καθώς μοιάζει εξωπραγματική, λες και βγαλμένη από όνειρο. Συνεχίζουμε την ξενάγησή μας επισκεπτόμενοι τον αρχαιολογικό χώρο της Πέτρας, όπου στην ευρύτερη περιοχή ευρίσκονται τα ερείπια με τους εκατό ναούς, το Θησαυροφυλάκιο, τα βασιλικά ανάκτορα, τα Ρωμαϊκά θέατρα και σπίτια, το Μνημείο της Υδρίας, τον  Κορινθιακό τάφο κ α. Στη συνέχεια αναχωρούμε για σαφάρι με τζιπ 4χ4 στην έρημο Ουάντι Ράμ την χώρα του Λώρενς της Αραβίας όπως λέγεται,  όπου  θα μας μαγέψουν τα εντυπωσιακά τοπία, με τις απέραντες ερήμους και τους τεράστιους βραχώδεις όγκους της Πετραίας Αραβίας που ξεπροβάλλουν μέσα από την άμμο και παρουσιάζουν ένα θέαμα εξαιρετικά επιβλητικό. Τακτοποίηση στο καμπ, δείπνο και διανυκτέρευση.
6

6η ημέρα: Ουάντι Ράμ – Αμμάν

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το Αμμάν. Άφιξη στο Αμμάν, τακτοποίηση το ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.
7

7η ημέρα: Αμμάν - Αθήνα

Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την αναχώρηση μας για την Αθήνα.

Τοποθεσία Ταξιδιού

Αμμάν
Πέτρα
Wadi Rum
Γέρασα

7 ημέρες / 6 νύχτες

Δίκλινο δωμάτιο

598€

Μονόκλινο

798€

7 ημέρες / 6 νύχτες

Δίκλινο δωμάτιο

725€

Μονόκλινο

985€

7 ημέρες / 6 νύχτες

Δίκλινο δωμάτιο

760€

Μονόκλινο

1050€

7 ημέρες / 6 νύχτες

Δίκλινο δωμάτιο

890€

Μονόκλινο

1280€

You don't have permission to register
Skip to content